Mijn aanbod

Jouw succes is mijn drijfveer

In mijn training “Jij bent het Licht van de wereld” bied ik leerlingen in het voortgezet onderwijs essentiële tools aan om succesvol, welvarend en vreugdevol door het leven te stappen. Deze cursus persoonlijke ontwikkeling is een unieke combinatie van psychologie, filosofie en spiritualiteit vermengd met de nodige dosis humor en biedt de adolescent de mogelijkheid de regie in eigen handen te nemen om datgene te doen waar hij of zij goed in is.

Trainingen & Workshops

De trainingen worden aangeboden op drie niveaus: beginners, halfgevorderd & gevorderd, waarbij elk niveau bestaat uit een blok van 4 weken, 1 bijeenkomst van een lesuur per week. In elk niveau worden nieuwe onderwerpen behandeld, maar ook behandelde onderwerpen worden in elk niveau herhaald en nog verder uitgediept. Het samenwerken en respectvol met elkaar omgaan staat telkens centraal tijdens de training.

Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop te volgen van een (dag)deel waarin louter essentiële tools worden meegegeven zodat de leerling al met minimale middelen in zijn kracht komt te staan.

Onderwerpen

Tijdens de trainingen en workshops komen verschillende onderwerpen aan bod die de leerlingen inzicht geven in hun eigen handelen waardoor ze keuzes kunnen maken om in hun kracht te staan:

– Zelfbeeld & eigenwaarde

– Gedragspatronen (conditioneringen)

– Wat is mindset?

– Meditatie en mindfulness

– Persoonlijkheid & ego

– Gevoel, intuïtie en (gezond) verstand

– De zin en onzin op het internet

– Soft skills

Tips & Tricks

In de trainingen en workshops geef ik ook tips & tricks mee die de jonge mensen helpen om in het dagelijks leven met minimale middelen en hele concrete stappen zichzelf in hun kracht kunnen zetten en vervolgens ook in die positieve mindset kunnen blijven. Het geheel bied ik aan met een lichtheid en komische ondertoon omdat humor en vreugde zeer ontwapenend is. Het succes van jouw leerlingen is mijn drijfveer en daar wil ik jouw school graag in ondersteunen.

Pin It on Pinterest